понеділок, 2 березня 2015 р.

Теоретичний семінар районного методичного об’єднання шкільних бібліотекарів



27 лютого 2015 року у формі вебінару відбувся теоретичний семінар районного методичного об’єднання шкільних бібліотекарів на тему «Формування читацьких інтересів молодших школярів у процесі знайомства з творчістю Всеволода Нестайка».
Семінар проведено з метою підвищення теоретичного і методичного рівня професійної компетентності шкільних бібліотекарів щодо формування читацьких інтересів молодших школярів.


Учасники семінару ознайомились з життєвим та творчим шляхом метра української дитячої літератури Всеволода Зіновійовича Нестайка, визначили шляхи продуктивного розвитку читацької свідомості молодших школярів.
Роботу шкільної бібліотеки Веселівської ЗОШ І-ІІІ ступенів презентувала заступник директора з НВР Богуш Л.В.
Шкільний бібліотекар Рязанова О.О. поділилась досвідом організації роботи бібліотеки з пропаганди поширення національної книги для дітей. Ольга Олександрівна познайомила слухачів з роботою, проведеною до цьогорічного ювілею письменника. У навчальному закладі пройшли цікаві літературні ігри, проведено спільно з вчителями початкової школи інтегровані уроки. У шкільній бібліотеці організовано книжкову виставку творів В.Нестайка та виставку творів його улюблених письменників. Книжкова виставка різних видань книги «Тореадори з Васюківки» (з 1970 року по сучасне видання) переконала маленьких читачів у багаторічній популярності творчості письменника. В шкільній бібліотеці було організовано перегляд телефільмів з а творами Всеволода Нестайка. Бібліотечним активом для молодших школярів показано лялькову виставу по п’єсі Нестайка. Спільно з вчителями початкових класів Ольга Олександрівна започаткувала створення аудіобібліотеки, першими примірниками якої, звичайно ж, стали книги В.З.Нестайка.


Немає коментарів:

Дописати коментар